Un toc de sofreFiled under : Catacric

Ahir, AT ens explicava el blog de cinema de Tele 5. Avui, un altre company ens pregunta si aquest AT és l’Antonio Trashorras… Doncs no, la veritat.
És curiós, perquè en Trashorras té el seu propi diari personal: http://trashi.blogia.com (ho titula “Un toque de azufre” i la seva foto personal es sensacional :)
Val la pena llegir alguns dels divertits comentaris d’aquest col·laborador de la revista Fotogramas (la hem citat ja dos vegades, però no estem abonats ;)
En un moment donat, que diria en Cruyff, l’Antonio diu: “Escribir un blog requiere un excedente mínimo de tiempo, energía y entusiasmo. Y las tres cosas no abundan durante estos días en, ésta, nuestra comunidad. Un alud de trabajo, en fin… Ya contaré un día de estos el resultado de tanto desvelo.”
Coincideixo amb ell… Però, avui, la nostra professió –periodistes, cronistes, crítics– no pot deixar passar aquest nou fenòm dels diaris electrònics personals.
Per cert… si algú desitja crear la seva pròpia bitàcola, www.blogia.com está en castellà i www.lamevaweb.info, www.cibernautes.com i www.lacomunitat.net estàn en català.
Salut
Txerra
(la versió en castellà està a http://catacrics.blogspot.com)