Luppi estepariFiled under : Catacric

Ima Sanchis va entrevistar ahir al Federico Luppi a La Vanguardia:
“Sóc un protestón professional, visc permanentment cabrejat amb el món polític”, deia aquest gran actor i irregular director (ai, els seius Pasos!) .
Aquest home, que es confessava un “estepari” i soltava unes quantes frases lapidàries contra els polítics, despullava el seu caràcter amb aquestes frases: “Solc ser ximplement rancuniós i un parell de disbarats conceptuals em treuen fàcilment de polleguera. Tinc una capacitat bastant minvada d’acceptar el món tal com és, i això no és bo, però no era capaç de veure-ho fa 10 anys. (…) A mi, els anys m’han fet bé, puc veure algunes coses amb una perspectiva bastant més adulta i, sabent el meu poc aguant, hi ha gent que ja no freqüento, perquè es que en algun moment aquest cafè amable es va a convertir en una batussa, perquè dic el que penso amb el risc que em donin una coca.”
Geni i figura.