Els Razzie 2006Filed under : Catacric

La pel·lícula Dirty Love, dirigida pel (mediocre) actor John Asher, ha estat la gran protagonista dels premis Razzies, que s’atorguen a les pitjors produccions d’Hollywood, a l’imposar-se en les categories de pitjor pel·lícula, pitjor guió i pitjor actriu, aquests dos apartats per la Jenny McCarthy, actriu de perles com ara Scream 3 i Scary Movie 3.
Rob Schneider
va guanyar l’anti-premi al pitjor actor, per European Gigolo, mentre que Tom Cruise, nominat per La guerra dels mons, va assolir un premi especial per l’excés de publicitat derivat del seu idil·li amb Katie Holmes.
La fatxenda Paris Hilton es va dur el razzie a la pitjor actriu secundària per House of Wax, de Jaume Collet-Serra. Hayden Christensen s’ha dut el guardó al pitjor secundari, per Star Wars: Episode III. Revenge of the Sith.
Altre razzie especial ha recaigut en Nicole Kidman i Will Ferrell, com pitjor parella cinematogràfica de l’any, pel seu paper en Bewitched.