Feliços YoGa 2007Filed under : Catacric

Ara que ja hem superat la Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve sembla que el Col·lectiu Catacric comença a moure’s una mica de cara al 2007… perquè mira que som ganduls!
Sort que alguns dels seus més insignes membres han proposat ja alguns candidats als dolents d’aquest any, com ara la pel·li GAL i un possible yoga “l’home que parlava als cavalls a cau d’orella” per a en Viggo Mortensen per Alatriste.
Entre els nostres simpatitzants, Creosota, de Madrid, dispara amb bala: “Per obrir boca, jo proposaria en Fernando Acaso, com a pitjor actor revelació, per H6; a l’Antonio del Real, com a pitjor director per Desde que amanece apetece; a en Jordi Mollá, com a pitjor actor, per GAL (és de traca); a Leonor Watling, com a pitjor actriu, per Tirant lo Blanc; i a La máquina de bailar, com a pitjor pel·lícula”.
La qüestió és que aquest any que està a punt començar, els Catacric fan bons desitjos per a reunir-se abans de la data habitual, atorgar aviat els seus premis d’aquest any i publicar més entrades a aquest bloc.
Així que invitem a tots els nostres socis, amics i simpatitzants a posar-se les piles i a començar a col·laborar en la confecció de les llistes de candidats.
Només cal que envieu les vostres propostes a qualsevol de les direccions del col·lectiu:
catacric arroba catacric.org
premiosyoga arroba catacric.org
premiosyoga arroba gmail.com
(ho posem així per a protegir-nos de l’espam… no paren d’enviar porqueries)
Que tingueu un Feliç Any Nou i un millor YoGa 2007!