Jordi Mollà, Torrente pre-democráticoAra que ja hem superat la Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve sembla que el Col·lectiu Catacric comença a moure’s una mica de cara al 2007… perquè mira que som ganduls!
Sort que alguns dels seus més insignes membres han proposat ja alguns candidats als dolents d’aquest any, com ara la pel·li GAL i un possible yoga “l’home que parlava als cavalls a cau d’orella” per a en Viggo Mortensen per Alatriste.
Entre els nostres simpatitzants, Creosota, de Madrid, dispara amb bala: “Per obrir boca, jo proposaria en Fernando Acaso, com a pitjor actor revelació, per H6; a l’Antonio del Real, com a pitjor director per Desde que amanece apetece; a en Jordi Mollá, com a pitjor actor, per GAL (és de traca); a Leonor Watling, com a pitjor actriu, per Tirant lo Blanc; i a La máquina de bailar, com a pitjor pel·lícula”.
La qüestió és que aquest any que està a punt començar, els Catacric fan bons desitjos per a reunir-se abans de la data habitual, atorgar aviat els seus premis d’aquest any i publicar més entrades a aquest bloc.
Així que convidem a tots els nostres socis, amics i simpatitzants a posar-se les piles i a començar a col·laborar en la confecció de les llistes de candidats.
Només cal que envieu les vostres propostes a l’adreça de correu electrònic dels Premis (premiosyoga arroba catacric punt org – ho posem així pels pesats de l’spam, que no deixen d’enviar porquería) o feu ús d’aquest fantàstic formulari.
Que tingueu un Feliç Any Nou i un millor YoGa 2007!