Angelina JolieFiled under : Catacric

Una votació feta a la xarxa per la televisió britànica Channel 4 en la que es votava la llista dels 100 símbols sexuals més grans de la història ha escollit Angelina Jolie com la persona més sensual.
En segon lloc apareix Elvis Presley, i en tercer lloc, Marilyn Monroe. Brad Pitt, el marit de l’actriu, és el cinquè, i a aquest el segueixen Beyoncé (sisena), George Clooney (setè), Kylie Minogue (vuitena), Johnny Depp (novè) i Scarlett Johansson (desena).
Els votants semblen ser tots molt joves o amb poca memòria històrica i amb una clara inclinació cap als ídols pop i fílmics actuals. Però, a més a més, curiosament, el quart personatge més sexi de la història, pels votants, és el personatge de videojocs Lara Croft que, d’altra banda, ha encarnat la mateixa Jolie al cinema.
Ai quin perill!