Shrek tercerCartel de Shrek 3Pobre ogre verd. Li estan posant ídem… Potser amb raó.
Per no carregar massa les tintes, vegem algunes opinions sobre la tercera parte de Shrek.
Quim Casas, a El Periódico: “Tanta tercera part ja no té sentit (…) Shrek 3 repeteix maneres, gestos, situacions, clixés i cançons sense preocupar-se la cosa més mínim per aportar alguna cosa (…) l’animació és rutinària i el final esdevé una apologia familiar que ni en els moments més dolços del Hollywood del passat s’haurien atrevit a realitzar.”
Jordi Costa, a El País: “Shrek Tercer posa de manifest les debilitats d’aquesta franquícia (…) L’enginy que recorria les dues primeres parts sembla haver-se pres unes vacances anticipades”.
E. Rodríguez Marchante, a l’ABC: “En fi, Shrek perd gas o gasos en cada lliurament, i de seguir així no arribarà a la desena (…) la sorpresa fa temps que es va esfumar, la gràcia i la irreverència, la cita i la burla cinèfila, en fi, tot això ja és història”.
Per acabar, en la blogosfera hi ha qui defensa el fet de ser entretinguda mentre que en alguna part han titulat aquesta nova lliurament amb un expressiu zzz.