La resposta d'Oti… i la nostraFiled under : Catacric

OtiEl nostre col·lega madrileny Oti Rodríguez Marchante explica, en un comentari fet avui, a l’entrada relativa a “Les salsitxes d’Oti” (8 d’octubre), que “mi intención no perseguía que [los comentarios] fueran más groseros que irónicos (…) Creo que aquello de la Feria de Fráncfort (…) tuvo la suficiente coña como para reírse de ello y de quienes lo intentaron usar (…) Lamento no haberos parecido gracioso, y sí grosero. Tal vez, y digo sólo tal vez, es que por vuestro cristal se ve la cosa así, que no es lo mismo a que la cosa sea así. Yo ya sé que me tengo que hacer una revisión de la vista; quizá os pase lo mismo a vosotros.”
El comentari sencer, una miqueta més llarg, el podeu trobar en aquesta entrada.
Els Catacric ens fem ressó de l’opinió del crític del diari ABC. Per això la publiquem… encara que no la compartim.
Pensem que en moltes zones de la resta d’Espanya, però sobretot a Madrid, existeix un gran desconeixement de la realitat de Catalunya i dels esforços de la cultura catalana per sobreviure i donar-se a conèixer al món.
I això mereix un respecte.