Regalet de NadalFiled under : Catacric

Papa noelEls catacric també volem desitjar-vos un Bon Nadal.
I hem pensat en un regalet: oferim el nostre espai web i bloc a les desinteressades opinions d’amics, lectors i patizants perquè pugueu proposar candidats als YoGa del 2008, d’acord al més dolent del 2007.
A finals del gener celebrarem la reunió anual. I amb aquesta seran ja… ¡19 anys!
De la mateixa forma que el col·lega Jotacortijo ens ha fet conèixer els seus favorits en format Botatoe, l’amic Nacho també dóna canya en un dels comentaris de l’entrada anterior (en castellà).
Senyors, obrim la veda. Podeu deixar les vostres opinions en forma de comentaris en aquesta mateixa entrada… o si preferiu més extensió i anonimat, a l’apartat de CANDIDATURES. Gaudiu dels torrons i mireu molt cinema… O a l’inrevés.