El sopar dels YoGa 2008Filed under : Catacric

La caja KovakAquesta setmana, els Catacric organitzem el nostre sopar anual, en el qual celebrem les deliberacions per escollir els YoGa 2008, que corresponen a la producció del cinema espanyol i mundial de l’any 2007, és clar.
Serà l’edició número 19ª, així que animem els nostres lectors a col·laborar amb nosaltres amb tota mena de comentaris o dins l’apartat de CANDIDATURES.
Un dels nostres amables simpatitzants, en Joan S, apunta i dispara contra La caja Kovac, el director Juan Muñoz i els actors Óscar Jaenada i Elena Anaya, a l’apartat local, i La telaraña de Carlota, el director Martial Fougeon i els actors Richard LaGravenese i… Penélope Cruz!, a l’àmbit de fora de les nostres fronteres.
Bé, doncs… a jugaaar!, que dijous que ve us donarem alguna sorpreseta.