'Speed racer'Speed racer posterEls companys del diari La Vanguardia ens proporcionen avui un parell de perles cultivades sobre Speed racer, que mereixen passar a engrandir les candidatures dels pròxims YoGa que, com bé sabreu, compliran 20 anyets de res.
Anem per feina.
Salvador Llopart en el seu bloc Sin subtítulos, resulta gairebé moderat. Diu que hi ha “molt èmfasi gratuït, molt crit i molt poca coherència en el relat. Una història pobra, servida amb excés (…) es passa de coloraines i es queda curta, molt curta, pel costat de la història que compte”.
Però arriba el nostre bon amic Jordi Batlle Caminal i arrea dur amb Más fea que Picio: “És possible que a alguns Speed racer els sembli maca, encara que és més possible que la majoria dels espectadors la consideri lletja, horripilantemente lletja (…) els germans Wachowski han confeccionat un pastís multicolor, cridaner (…) El coloret hiperdesenvolupat seria el primer tret estètic discutible. El segon, l’excés digital (…) Se sap que un dels germans Wachowski, Larry, s’ha fet dona. No hauria estat millor que els dos s’haguessin fet monges i ingressat en un convent de clausura abans de perpetrar Speed racer? Favor ens haurien fet!”