VòrtexFiled under : Blogs

La Señora MayorAmics lectors, abans de marxar de vacances –se sent una veu en off que diu “de vacances… però si no foteu ni brot en tot l’any”– us volem deixar una mica d’e-lectura.
1. Blasfemando en el vórtice del universo, el bloc que l’Álex de la Iglesia va començar durant el rodatge de Los crímenes de Oxford. L’apartat dels moments més tristos de la història del cinema us faran somriure.
2. Plutón verbenero, diari d’un neurastènic (sic) amb un alter ego de l’Álex que té cara de l’Angela Lansbury amb sombreret.
3. Nacho Vigalondo, el director de Los Cronocrímenes, ha inclòs un joc dins del web de la pel·lícula i ha obert també el seu propi diari a internet, el Bloc de NV. I el cineasta ho presenta així: “Us invito a veure el cinema des de la meva humil perspectiva: si les meves pel·lícules us semblen un nyap, almenys deixeu-me intentar caure-us bé”.
4. Muchachada nui, aquest atípic i minoritari programa d’humor, més vist a internet que a la tele, hereu de La hora chanante, compta amb alguns sketchos dirigits per Vigalondo. L’últim és Regreso al Futuro 4 (actualizado).
A passar-ho bé!