Indiana Jones 4Filed under : Actualitat, Pel·lícules
Harrison Ford a una escena d'Indiana Jones 4

Harrison Ford a una escena d'Indiana Jones 4

Ara que ja ha passat un temps, que gairebé tothom l’ha vist, que no fa falta fer la pilota a cap de les grans empreses distribuïdores o exhibidores d’aquest país, cal seguir dient que Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal és una bona pel·lícula?No senyors, no. Indi 4 és el pitjor lliurament de la saga, fins i tot per darrera de la segona.
En aquestes setmanes, alguns catacrics l’han defensat com un excel·lent producte comercial d’aventures.
Potser ho sigui… però tots esperàvem molt més.
Així que, davant crítiques insòlites, com la d’un inusualment tou Carlos Boyero (“aquí el divertimento está magistralmente logrado“), volem destacar senzillament la frase final d’un simple aficionat a l’heroi del fuet, que signava com Metabarón en Filmafinity: “Em sento decebut, traït, dolgut, envellit, desanimat… Espero no ser l’únic.”
No, no és l’únic.
Com a mínim, els demanàvem al duo calavera (Lucas i Spielberg), un bon guió (amb la d’anys que han tingut per preparar-lo!) i un final en el que no haguessin d’aparèixer alienígenes descartats d’Encuentros en la tercera fase ni un platet volant sortit d’Expediente X