Mamma TorresFiled under : Pel·lícules

Ara que la Meryl Streep ha confirmat que anirà al Festival de Sant Sebastià, hem decidit donar-li un vot de confiança, saltar, córrer i cantar, i elevar-la als nostres altars. I tot, gràcies a la Maruja Torres.Vinga! Situem-nos: diumenge passat, 14 de setembre, a la secció Perdonen que no me levante, d’El País Semanal. Títol: Mi katarsis (con K).
I aquí, quatre línies del seu sucós article:

“Gocé como una enana con unas canciones en las que apenas reparé en su momento y con un despliegue de buen hacer veterano. Gocé, sobre todo, con lo moralmente libérrimo que parece el argumento, en cuanto a sexo, en estos virginales y pastoriles tiempos del tóquese usted mismo delante de Internet”.

Hem eliminat un parell de referències però, com podeu suposar, la nostra admirada escriptora parlava de Mamma mía!, pel·lícula desacreditada per molts col·legues i alguns catacrics… encara que no tots, que entre nosaltres també n’hi ha que la defensen.
Però, tornant al més important: qui, sinó Maruja, hagués estat capaç d’admetre que s’ho ha passat la mar de bé veient Mamma mía! i, a més a més, ser capaç de treure-li punta (feminista i alliberadora) a la pel·lícula?