Hugh JackmanFiled under : Actores, Actrius

Ai, ai, ai! Que aquest no és el nostre Hugh Jackman, que ens ho han canviat!
No només li han nomenat l’actor més maco a una de aquestes llistes de famosos que circula pel món, sinó que ara ens ho posen de figurí a Madrid, a la presentació de la pel·lícula Australia, amb la Nicole Kidman.
Les noies de premsa del Gabinet d’Imatge i Comunicació GIC s’han entestat a destacar que l’actor australià va vestit de Salvatore Ferragamo de dalt a baix. Que si un look a base de vestit a mida de dos botons amb jersei gris fosc de Cashmere i coll en v que si les sabates, que si els guants de la Kidman a la pel·lícula…
No hi ha res millor per promocionar una col·lecció de moda que la dona del director, Baz Luhrmann, sigui Catherine Martin, la famosa i oscaritzades dissenyadora del vestuari de Moulin Rouge, on també hi era la nostra amiga Nicole Kidman!