La gala dels Premis GaudíFiled under : Directors, Premis

A aquestes (primeres) hores del dimecres 21 de gener, el web de la Acadèmia del Cinema Català encara no s’ha despertat de la ressaca de la festa de dilluns, quan va lliurar els primers Premis Gaudí: no han penjat ni la llista.
Encara sort que sempre podem acudir a les fonts:  TV-3, que va retransmetre la cerimònia. En aquest enllaç i en aquest altre n’hi ha almenys un bon reportatge en vídeo i en text pla sobre el tema.
En el vídeo es pot veure a l’amic Albert Serra amb cara de no creure’s del tot que li havia tocat la grossa.
Des d’aquesta humil plataforma demanem també a Televisió de Catalunya que faci un favor a l’audiència: quan en el seu moment emeti la pel·lícula guanyadora, El cant del ocells, que no ho faci de matinada ni el dia de Reis, si us plau…