Next Limit TechnologiesFiled under : Actualitat, Premis

No és que els vulguem fer propaganda, que se la mereixen, perquè l’Academia del Cinema espanyol els lliura avui el Premi Segundo de Chomón, sinó que ens ha agradat molt la frase del Víctor González, un dels fundadors de l’empresa madrilenya Next Limit Technologies:

“Ens agrada el cinema i els efectes especials. Som uns enginyers un poc atípics: ens hem dedicat al nostre hobby.”

Aquest premi és un guardó que l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’ Espanya concedeix cada any com reconeixement a empreses o persones les aportacions tècniques de les quals contribueixen al desenvolupament de l’indústria del cinema.
Entre els treballs de Next Limit es troben col·laboracions en El senyor dels anells, Ice Age, Charlie i la fàbrica de xocolata, Sweeney Todd i El curiós cas de Benjamin Button.
Entre les seves creacions destaca Real Flow, un software dissenyat per reproduir el moviment de fluids que s’utilitza en nombroses empreses d’efectes especials, en grans estudis (Dreamworks, Disney i Pixar) i fins i tot en la NASA. Aquest programa els va valer l’any passat un Oscar tècnic de l’Acadèmia de Hollywood.