Bud SpencerFiled under : Actores, Humor

Té gairebé 70 anys i està igual que quan protagonitzava aquelles flatulentes pel·lícules amb el seu inefable i inseparable company de fatigues, Terence Hill.
Parlem de Bud Spencer, l’actor italià que més manotades ha repartit en la història recent del cinema, aquesta espècie de gran ós barbut que ens va fer riure gràcies a la sal molt gruixuda de pel·lícules com Le llamaban Trinidad, Le seguían llamando Trinidad, ¡Más fuerte, muchachos!, Y si no, nos enfadamos, Dos misioneros, Dos superpolicías i moltes altres perles que, lògicament, no resisteixen ni el pas del temps ni la lectura àcida de qualsevol crític.
Però el napolità Carlo Pedersoli, nom real que va canviar pel professional, perquè li agradaven Spencer Tracy i la cervesa Budweiser, i el seu col·lega venecià Mario Girotti (Terence Hill) són encara venerats pels catacrics perquè (llàstima!) les seves carreres van acabar quan els nostres contrapremis van nèixer.
Els responsables de publicitat de Bancaja l’han rescatat del bagul dels records i l’han fitxat per fer l’anunci d’aquest vídeo, de la mateixa forma que els Muchachada Nui ja el tenien a la seva nòmina de celebrities.