El tráiler de 'Videocracy'La notícia, d’agència, ens acaba d’arribar amb aquest títol:

“La RAI rebutja divulgar el tràiler d’una pel.lícula contra Berlusconi.”

Vegem el text d’Europa Press:

“La televisió pública italiana ( RAI) hauria rebutjat divulgar el tràiler de Videocracy, la pel.lícula d’Erik Gandini que reconstrueix els 30 anys de creixement de Mediaset, l’imperi mediàtic fundat pel primer ministre d’Itàlia, Silvio Berlusconi. Segons ha publicat avui la premsa italiana, la RAI s’ha negat a emetre els espots de la pel·lícula perquè “es tracta d’un missatge polític, no d’una pel·lícula”. Per la seva banda, Mediaset, el grup al qual pertanyen la major part de cadenes privades d’Itàlia, també es va negar a distribuir el tràiler.
L’empresa de Berlusconi “ens ha dit que la pel lícula i el tràiler són un atac al sistema de televisió comercial, de manera que van considerar que no era oportú transmetre precisament a través de Mediaset”, va explicar el productor de la pel.lícula, Domenico Procacci.
El líder de l’oposició, Dario Franceschini, en canvi, el mostra des d’avui a la seva pàgina web. La polèmica pel·lícula s’estrenarà als cinemes de tota Itàlia el proper 4 de setembre.”

Doncs això, que nosaltres també la exposem aquí … almenys fins que ens donin una clatellada.