Estadístiques i RazziesFiled under : Catacric

En un mateix dia ens arriben dues informacions tan complementàries com contradictòries.
D’una banda, un sondeig internacional conjunt elaborat per Ipsos Public Affairs i Reuters, a dos dies de l’Oscar:
“El 42% de la població mundial reconeix que veu pel·lícules com una forma d’evadir-se de la realitat i que a més, tracta de veure tantes com li és possible. L’enquesta, realitzada a unes 24.000 persones en 23 països també conclou que, per contra, el 58% dels enquestats es mostren en desacord amb la idea del cinema com vàlvula d’escapament de la rutina diària.”
És probable que sigui un estudi pagat per Cameron i els fabricants del 3-D, clar està.
L’altra esla llista de candidats als Razzie d’aquest any, que coincideixen amb alguns dels nostres premiats, com és el cas de Megan Fox, per Transformers 2 i Jennifer’s bodi, que és el nostre Ioga Meganvixen…
Entre els noms que apareixen en la seva llista, que podeu trobar en el seu web, estan Michael Bay, Julie White, Shia Li Bouf, Steve Martin, Beyonce, Eddie Murphy, John Travolta, Miley Cyrus i el Jonas Brothers.
I tornant al tema de les estadístiques, resulta que els espanyols no som els més cinèfils
“Per països, l’estudi revela que els ciutadans que més freqüentment usen el cinema com a fórmula d’evasió són els de Turquia (67%), L’índia (61%), Corea del Sud (54%) i Austràlia (52%). En el costat oposat es situen Hongria (76%), Els Països baixos (74%), Mèxic (74%), Suècia (71%) i Alemanya (70%).”