Pelis empalagosasFiled under : Catacric

 

Avui és Sant Valentí, el Dia dels Enamorats, sobretot a El Corte Inglés i a les floristeries, que fan el seu agost en ple mes de febrer.
És un dia perfecte per parlar de pel·lícules romàntiques: la llista és llarga i intensa, i n’hi ha algunes (poquetes) d’obres mestres.
Si poseu les paraules “cinema” i “amor” en un cercador us sortirà ni més ni menys que 123 milions d’entrades… Uf!
Us havíem proposat a Facebook i Twitter un joc: citar les pelis més roses i babaus de la història.
A Facebook, l’Anna Bruguera ens n’ha proposat algunes: El diario de Noa, Dirty dancing, Pretty woman, Noviembre dulce
Gràcies, Anna!
A Twitter hem fracassat totalment!
El nostre hastag #YoGaSanValentin sobre pel·lícules més empallegoses no ha tingut… cap resposta!! No tenim èxit: som dolents de solemnitat. Vaja!
És clar que, si feu un cop d’ull a aquesta xarxa social, el que mola avui a la nit és #ComoDejarATuPareja. Mare de Déu: com està el pati!
Però bé, si capbussegem a la xarxa, hi ha moltes llistes de pel·lis romàntiques. Marquem en negreta les més roses al nostre entendre.

Al web Cosas del cine, per exemple, citen les següents:

Adiós a las armas, Casablanca, Love story, Oficial y caballero, La princesa prometida, Ghost, Pretty woman, La edad de la inocencia, Sentido y sensibilidad, Romeo y Julieta (amb Leonardo Di Caprio i Claire Danes), El paciente inglés, Titanic, Shakespeare in love.

El foro de Univisión hi afegeix algunes sorpreses, sobre tot perquè és cinema d’animació:

Grease, Lo que el viento se llevó, Ghost, El paciente inglés, Titanic, Wall-e, Serendipity, Pretty woman, Love story, Ciudad de ángeles, West side story, Desayuno en Tiffany’s, La bella y la bestia, Leyendas de pasión, El diario de Noa.

Practicopedia, la llista és aquesta:

El Paciente Inglés, Love actually, Los puentes de Madisson, Memorias de África, Titanic, Expiación, Leyendas de Pasión, Romeo y Julieta, Ghost y Cuando Harry encontró a Sally.

I a En plenitud, hi afegeixen:

Casablanca, El mismo amor, la misma lluvia, Say Anithing, Sommersby, Pretty woman, El cartero y Pablo Neruda, Oficial y caballero, Cuando Harry encontró a Sally, Ciudad de Ángeles, El paciente inglés.

Potser caldria dir que Love story i Ghost s’emporten la palma. I vosaltres, què en penseu?